Tango Undervisning

Få redskaber til at komme mere ud på dansegulvet!

Hartel Academy tilbyder dig en god oplevelse, så du får vagt en interesse, som kan vare mange år frem sammen med venner indenfor tangoens vidunderlige univers.

Argentinsk Tango Begyndere:

Danseglæden er vigtig. Vi starter fra bunden med, hvad det vil sige at føre og at blive ført. Mottoet er, “Det skal være sjovt”. Tango er en improvisationsdans. Derfor er to danse aldrig ens. Du inspireres af musikken. Som fører viser du din intention. Som følger mærker du efter, lader dig føre. Du får en indføring i tangoens forunderlige verden og lærer de basistrin, som giver dig mulighed for at danse tango og udvikle dig i dit eget tempo.

Argentinsk Tango Avanceret:

Holdet for dig, der har deltaget i begynderundervisningen, har styr på basistrin og gerne vil udvikle din dans. Vi leger med at sætte trin sammen til figurer og styrke din evne til at føre og følge. Vi lytter til og leger med musik, dynamik og dansefatning. Du får styrket din evne til at fylde dansen ud med embellisments (pynt for kvinden og manden) og flow i dansen. Kendskab til basistrin & giroen forudsættes. Volcada, colgada og bolero er i blandt de emner vi vil arbejde med. Du er velkommen til at komme med ønsker til indhold. Vi har det sjovt og stiller alle de spørgsmål vi har lyst til om stort og småt.

Priser for tango holdundervisning her

750 kr for 10 x Tangoundervisning på hold.

100 kr for 1 x Tangoundervisning på hold.

Du tilmelder dig ved at overføre til konto nummer 3596 – 3596 287794. Mærk overførelsen med “Begynder” eller “Øvet”, Kerteminde eller Odense samt navn på partner.

Enetimer:

Her får du intensiv undervisning med de udfordringer du er optaget af lige nu. Du kan tage enetimer alene eller sammen med din dansepartner.

Du kan spørge din instruktør til råds og arbejde målrettet med specifikke detaljer eller nye ideer, figurer, temaer eller teknik.

Enetimer kan også være en god ide, hvis du i en periode er uden dansepartner.
Du kan høre mere om enetimer og teknik på tlf. 51 55 70 76.
Undervisere er Nina Hartel & eventuelt partner

Undervisning

Bestil enetimer her

Send en SMS til : 51557076 eller send en mail til : tango@hartelacademy.dk