Tango undervisning

Få redskaber til at komme mere ud på dansegulvet!

Hartel Academy tilbyder dig en god oplevelse, så du får vagt en interesse, som kan vare mange år frem sammen med venner indenfor tangoens vidunderlige univers.

Læs om hold i Hartel Academy

Argentinsk Tango Begyndere:

Danseglæden er vigtig. Vi starter fra bunden med, hvad det vil sige at føre og at blive ført. Mottoet er, “Det skal være sjovt”. Tango er en improvisationsdans. Derfor er to danse aldrig ens. Du inspireres af musikken. Som fører viser du din intention. Som følger mærker du efter, lader dig føre. Du får en indføring i tangoens forunderlige verden og lærer de grundtrin som giver dig mulighed for at danse og tango og udvikle dig i dit eget tempo.

Argentinsk Tango Advanced:

Holdet for dig, der har deltaget i begynderundervisningen, har styr på basistrin og gerne vil udvikle din dans. Vi leger med at sætte trin sammen til figurer og styrke din evne til at føre og følge. Vi lytter til og leger med musik, dynamik og dansefatning. Du får styrket din evne til at fylde dansen ud med embellisments (pynt for kvinden og manden) og flow i dansen. Kendskab til giroen forudsættes. Volcada, colgada og bolero er i blandt de emner vi vil arbejder med. Du er velkommen til at komme med ønsker til indhold. Vi har det sjovt og stiller alle de spørgsmål vi har lyst til om stort og småt.

Enetimer:

Her får du intensiv undervisning med de udfordringer du er optaget af lige nu. Du kan tage enetimer sammen med din partner eller alene. Her har du muligheden for at spørge din instruktør til råds og arbejde målrettet med specifikke detaljer eller nye ideer, figurer, temaer eller teknik. Enetimer kan være en god ide, hvis du i en periode er uden dansepartner. Du kan høre mere om enetimer og teknik på tlf. 51 55 70 76. Undervisere Nina Hartel & eventuelt partner