Tango Terapi

Argentinsk tango og tangoterapi

For par og singler. Her tages udgangspunkt i den enkelte deltagers forudsætninger og ønsker. Sammen sætter vi rammen og danser til musik vi kan lide og meget gerne levende musik.

Vi arbejder ud fra tangoens grundelementer: Omfavnelsen, det at gå sammen til god musik. Her er vi sammen med respekt for vores forskelligheder og plads til vores maskuline og feminine sider.

Vi introducerer kunsten at føre og at blive ført i tangoen og i relationen. Vi favner og om favner hinanden, med respekt og ydmyghed for hinanden.

Vi lover dig fordybelse, nærvær og masser af latter, samt god energi, til at tage med hjem. Lige til at bruge i hverdagen fremover.

 

Tango Terapi

Danseglæden er vigtig og vi starter fra bunden med, hvad det vil sige at føre og at blive ført. Mottoet er, “Det skal være sjovt”. Tango er en improvisationsdans. Derfor er to danse aldrig ens. Du inspireres af musikken. Som fører viser du din intension. Som følger mærker du efter, lader dig føre. Det er en intens, nærværende og berigende oplevelse, som skaber glæde. Din fysiske formåen styrkes, dit basale stofskifte, hvorved din forbrænding naturligt øges.